România

CINE SUNTEM NOI

Pump Line of the World!

Producători de specialitate

Since a fost fondată în 2001, s -a dezvoltat în fațanațiunii: industria PCB, furnizori de echipamente, puncte de vânzare, vânzători, fabrică de electroplație, filters, pompe chimice etc. cum ar fi Network, care joacă mai multe roluri de angrosiști, după serviciul-sales. Clienții de servicii ca scop, pentru a maximiza interesele clienților la supraviețuire. guangdong Nanquan Fluid Technology Co., Ltd Ușa de vânzări a Guangdong Nanquan Fluid Technology Co., Ltd este întotdeauna deschisă Pentru tine. Interesele clienților își maximizează eforturile. Pentru cliențiinoștri, compania inovează zi de zi! Faceți o trecere realizați -vă visele și aspirațiile, iar visele se vor împlini. brand slogan: Îmbunătățiți -vă filtrul....
Citeşte mai mult
25 + Ani
Oem&odm
De ce săne alegem?
Alegerea produsuluinostru este despre calitate, servicii și încredere. Așteptăm cunerăbdare să lucrăm cu dvs. pentru o situație câștig-câștig.
Colectarea materiilor prime - Turnare prin injecție - Inspecție vizuală - Testare fizică - Prelucrare la strung - Ansamblu - Mașină completă fin ambalată pentru dvs.
Motoarele și șuruburile utilizate de companianoastră sunt certificate ISO International
1 an garanție Serviciu de reparațiinelimitate aveți un partener suplimentar de la data achiziției
Vino la tine acasă și instalează produsul pentru tine până când este gata de utilizare, salvează -ți inima și efortul
O echipă de profesioniști vă va personaliza filtrul în funcție de dorințele șinevoile dvs. reale
Dacă volumul este ridicat, o matriță proprie va fi deschisă pentru dvs. în funcție denevoile dvs. Fă -ți produsele să se miște!

Cele mai recente știri