Danmark
Nyheder
Nyheder
Hvordan man løser vibrationsproblemer med vandrette magnetiske pumper?

Hvordan man løser vibrationsproblemer med vandrette magnetiske pumper?

June 27th at 3:39pm
ov forskydes under transport eller installation, hvilket resulterer i, at motorakslen ikke er på sammeniveau, og tabet af ligevægt vil forårsage en underlig støj og vibration. Sørg for at rette op på koblingen, så motorakslen og pumpeakslen i den samme vandrette linje, for at slippe af med denne situation, også kan ændres tilnogen kobling af magnetisk pumpe.

2 、 Kvaliteten af ​​magnetisk Pumpen i sig selv

as markedet ernu kaotisk, og etablering af enheder til en lavere pris, hvilket resulterer i et stort antal shell -enheder uden fremstilling, såvel somnogle produkter, der fremstiller teknologi, er ikke op til standard små virksomheder oversvømmer markedet . Kvaliteten og teknologien fornogle magnetiske pumper kan ikke opretholdes effektivt. Der vil f.eks Føre til ustabil drift af de magnetiske pumpeprodukter, hvilket resulterer i vibrationer,når den magnetiske pumpe er i drift. Så brugeren skal vælge den almindelige producent,når den køber.

3, om den magnetiske pumpemotor er mangelfuld

in Konstruktionen af ​​magnetiske pumpeprodukter, er motoren en uundværlig del af enheden, hvis den interne magnetiske kraft af Motoren er ubalanceret og andre elektriske dampsystemforstyrrelser, det vil sandsynligvis få hele enheden til at vibrere og producere støj. For eksempel genereres det radiale skiftende magnetiske træk mellem statoren og rotoren ved driften af ​​en asynkron motor. For eksempel,når en stor synkron motor er i drift, er statoren

rotor magnetisk center ikke den samme eller forskellen i dampgabet i hver retning overstiger afvigelsesværdien, hvilket kan få motoren til at vibrere med jævne mellemrum og gøre støj. \\ Derfor påvirker motorens indstillinger og kvalitet også vibrationen af ​​den magnetiske pumpeoperation.

4, magnetisk pumpe, der formidler medieårsager-

driften af ​​den magnetiske pumpe og vand og andre væsker er tæt beslægtede, så Dennaturlige transmission af væsken vil også påvirke driften af ​​den magnetiske pumpe. F.eks osv., vil forårsage den magnetiske pumpe i driften af ​​vibrationer.

5, magnetisk pumpe flow ud over påføring af kavitation

cavitation er den magnetiske pumpefunktion af støj, vibrationer og effektivitet af de primære faktorer, kavitation Kan også forårsage skade på en del af den magnetiske pumpeoverflade,når importrørledningen er for tynd eller for lang, eksportpumpestrømmen overstiger importpumpens strømning, pumpen vil forekomme kavitation, kavitation forekommer, støjen bliver markant større, pumpen Hulrummet vil producere flere bobler, bobler med pumpehjulsoperationen, ramme pumpehulrumsdele, vil føre til alvorlig skade på pumpen alvorlig skade vil blive forårsaget af pumpen, denne tilstand kaldes kavitationstilstand. Metoder til at reducere kavitation: forkorte længden af ​​indløbsrørledningen, øge indgangsrørets diameter, der er mindre end eksportventilen osv., Kan effektivt reducere kavitation.

-6 、 Er dernogen skade på den magnetiske pumpe?

in Den magnetiske pumpe gennem en lang driftsperiode bærer produktdelene dårligt, hvilket resulterer i kemisk pumpemagnetisk pumpe kan ikke være korrekt drift og drift, ofte forekommende vibrationsbetingelser, det ernødvendigt at kontrollere den magnetiske pumpe, er der dele Skader forårsaget af produktet forekom forhindringer. Magnetisk pumpevibration, først og fremmest skal vi først stoppe med at køre, forsigtigt kontrollere forhindringsfaktorerne i overensstemmelse med virkeligheden i situationen for at gennemgå løsninger. Hvis der ikke ernoget professionelt personale, bedes du kontakte producenten for at yde teknisk support.

7 、 Magnetisk pumpe -spændingsbolt er løs

long

term anvendelse af magnetisk pumpe kan forekomme fundamentbolte eller magnetisk pumpe motorbolte pumpe kropsbolt slap slap Tilstand, så applikationen, såsom opdagelsen af ​​bolte slap tilstand, skal stramme godt.