Последвай ни Facebook
български
Новини
Новини
Какви са често срещаните повреди на флуоропластичните магнитни помпи?

Какви са често срещаните повреди на флуоропластичните магнитни помпи?

June 26th at 5:59pm
\\ няма, флуор пластмасов шум от магнитна помпа, шумът има различни причини, често срещаното е претоварването на помпата, инсталирането на фиксиран не е твърд, кавитация в тръбопровода и т.н., тези проблеми според ситуацията на сегашното място един по един, Решението също е сравнително просто, според причината за проблема, може бързо да бъде решено.

second, потокът на помпата не е достатъчен. Общата причина за недостатъчния поток от флуор пластмасова магнитна помпа е, че помпата е твърде малка, или работното колело е износено за дълго време или скоростта на помпата е твърде ниска, в допълнение може да бъде причинена от блокирането на The тръбопровод. Тези проблеми са лесни за решаване, така че тук няма да ги повторя.

third, главата на помпата не е достатъчна. Този проблем също е сравнително често срещан, често срещаните причини са работното колело на помпата да се носи или повреди, скоростта на двигателя е малка, концентрацията на течността е сравнително голяма и т.н.. Причината за този проблем е основно същата като на Причина за малкия поток, ако няма проблем при избора на помпата, тогава те могат лесно да се решат, най -честото е, че клиентът не е взел предвид старателно при избора на типа, като твърде много лакти в тръбопровода, те го направиха Не вземайте предвид, така че при действителното използване на главата няма да е достатъчно.

fourth, помпата не се върти, този проблем обикновено е на двигателя, ако двигателят може да бъде стартиран нормално, помпата не се върти , показвайки, че помпата е залепена, необходимостта незабавно да се спре помпата, за да се провери.

five, частите на помпата са повредени, често срещаните части са лагери, вал на помпата, магнитен цилиндър и т.н., се нуждаят от редовна поддръжка и поддръжка до Уверете се, че помпата не работи с наранявания.

six, флуорната пластмасова магнитна помпа не произвежда вода. Този проблем също е много често срещана грешка в процеса на употреба, общата причина е, че двигателното управление не е правилно, във всяко тяло на помпата ще бъде стандартното правилно управление на помпата, трябва да инсталира необходимото кормилно окабеляване, ако връзката е обърната, Тя няма да играе течността; Друга причина е, че помпата може да бъде блокирана, тъй като магнитната помпа на флуорната пластмаса също е работно колело, така че ако работното колело е блокирано от отломки, помпата със сигурност няма да се появи вода, ако работното колело е блокирана от отломки, помпата определено няма да произвежда вода; Има и неправилни параметри, например, главата на помпата е твърде ниска, а течността продължава да се върти в тръбопровода и не може да бъде транспортирана.

Предишен: Няма повече

Следващия: Използване на химически помпи