Danmark
Nyheder
Nyheder
Hvad er de almindelige fejl i fluoroplastiske magnetiske pumper?

Hvad er de almindelige fejl i fluoroplastiske magnetiske pumper?

June 26th at 5:59pm
\\ Ingen, fluor plastmagnetisk pumpestøj, støj har forskellige årsager, den almindelige er pumpens overbelastning, installation af fast ikke fast, kavitation i rørledningen osv., Disse problemer i henhold til dennuværende sted situation en efter en, Opløsning er også relativt enkel, ifølge årsagen til problemet, kan hurtigt løses.

sekund er strømmen af ​​pumpen ikkenok. Den generelle grund til utilstrækkelig strøm af fluorplastmagnetisk pumpe er, at pumpen er for lille, eller at pumpehjulet er slidt i lang tid, eller pumpehastigheden er for lav, derudover kan den være forårsaget af blokeringen af ​​den blokering af den Rørledning. Disse problemer er lette at løse, så jeg vil ikke gentage dem her.

third, pumpens hoved er ikkenok. Dette problem er også relativt almindeligt, de almindelige grunde er pumpens pumpehjul bæres eller beskadiges, motorens hastighed er lille, den flydende koncentration er relativt stor osv. Årsagen til dette problem er dybest set den samme som den Årsag til den lille strøm, hvis der ikke ernoget problem,når du vælger pumpen, så kan disse let løses, det mest almindelige er, at kunden ikke overvejede grundigt,når de valgte typen, såsom for mange albuer i rørledningen, de gjorde ikke tage højde for, så i den faktiske brug af hovedet vil ikke værenok.

fourth, pumpen roterer ikke, dette problem er generelt på motoren, hvis motoren kan startesnormalt, pumpen roterer ikke ikke , hvilket indikerer, at pumpen sidder fast, behovet for straks at stoppe pumpen for at kontrollere.

five, pumpedele er beskadiget, almindelige iført dele er lejer, pumpeaksel, magnetisk cylinder osv., Brug for regelmæssig vedligeholdelse og vedligeholdelse til Sørg for, at pumpen ikke fungerer med skader.

six, fluorplastmagnetisk pumpe producerer ikke vand. Dette problem er også en meget almindelig fejl i brugsprocessen, den almindelige årsag er, at motorstyringen ikke er korrekt, i hver pumpe -krop vil være standardpumpe korrekt styring, skal installere den krævede styringsledninger, hvis forbindelsen vendes, Det vil ikke spille væsken; En anden grund er, at pumpen kan blokeres, fordi fluorplastmagnetpumpen også er skovlhjul, så hvis pumpehjulet er blokeret af affald, vil pumpen bestemt ikke forekommenoget vand, hvis skovlhjulet er blokeret af affald, vil pumpen bestemt ikke producere vand; Der er også forkerte parametre, for eksempel er pumpehovedet for lavt, og væsken fortsætter med at dreje i rørledningen og kan ikke transporteres ud.

Tidligere: Ikke mere

Næste: Anvendelser af kemiske pumper